Mega Moolah 5 Reel Drive

Mega Moolah 5 Reel Drive är en slotmaskin med biltema, där du dessutom har chans att vinna rikigt stort, eftersom spelet tillhör den grupp av spelautomater som gemensamt matar den berömda växande jackpotten Mega Moolah Mega Jackpot. Bland bilarna i detta spel hitatr ud t.ex. en ford mustang , en Pontiac firebird och en Trans am.

Som symboler på hjulen hittar du bland annat bilar och lastbilar, amerikanska truckstops, och de klassiska luddiga tärningarna som man hänger från backspegeln. Många av de lågbetalande symbolerna är sådant du kan köpa på bensinstationen, som läsk, kaffe, pommes och ostburgare. Bilarna betalar ut bättre, och det räcker ofta med två bilar av samma slag rätt ställe för att få en vinst. Det brinnande däcket är en av de mest lukrativa symbolerna och kan betala ut upp till 10 000 mynt i grundspelet om du får fem stycken däck som placerar sig rätt på en aktiverad vinstlinje.

Över lag är känslan i det här spelet väldig amerikansk, med öknen i bakgrunden och en atmosfär som präglas av vägar som pågår för evigt in i fjärran. Även bakgrundsmusiken med sin lite bluesiga stil passar bra in i den här miljön och bidrar till känslan av att vara ”on the road”.

Grundläggande info

  • Mega Moolah skapades av den stora speltillverkaren Microgaming. Detta innebär att du kan spela denna slot i ett stort antal populära nätcasinon.
  • Mega Moolah 5 Reel Drive är en femhjulig slotmaskin med 15 vinstlinjer. Du väljer själv hur många av vinstlinjerna du vill aktivera (satsa på).
  • MM 5 Reel Drive kommer med free spins läge och bonusbana.

Har jag samma chans att vinna Mega Jackpotten på MM 5 Reeel Drive som på vanliga Mega Moolah?

MM 5 Reel Drive är inte lika berömd som det första Mega Moolah spelet (det med afrikanskt djurtema) eller Mega Moolah Isis (som har det antika Egypten som tema), men du har precis samma chans att vinna den gigantiska Mega Jackpotten oavsett vilket av de olika Mega Moolah spelen från Microgaming du väljer att satsa dina pengar på.

Viktigt: Ju större belopp du satsar på en spelomgång, desto högre är din statistiska chans att vinna den stora Mega Moolah Jackpotten. Detta innebär inte att det är omöjligt att vinna jackpotten på en minimal satsning, bara att det statistiskt sett är mer osannolikt. Detta är sant för alla spelen i Mega Moolah serien.

Vägmärket är vilt

Vägmärket fungerar som vildsymbol och kan ersätta vilken standardsymbol som helst för att hjälpa dig bilda en vinnande kombination.

Polisbilen är spridningssymbol

Polisbilen är en spridningssymbol, vilket innebär att polisbilarna inte behöver rada upp sig på en aktiverad vinstlinje för att du ska vinna något. Om du får minst tre polisbilar, var som helst på hjulen, belönas du med en myntvinst. Dessutom får du 10 free spins, och under free spins rundan gäller en 5x-multiplikator för myntvinster. Det är möjligt att trigga free spins rundan under free spins, så har man turen på sin sida kan man få spela flera free spins rundor i följd.

Mega Moolah 5 Reel Drive

Bonusspelet – din nyckel till växande jackpottar

Bonusspelet i Mega Moolah 5 Reel Drive är inte kopplat till någon speciell symbolkombination, utan kan triggas när som helst när man spelar. Ju högre belopp du satsat på en spelomgång, desto högre är din statistiska chans att trigga bonusspelet. Men chansen finns där även för den som spelar med minsta möjliga insats!

När bonusspelet sätter igång försvinner de vanliga hjulen och du får snurra på ett lyckohjul för att se vad du har vunnit; en fast myntvinst eller någon av de växande jackpottar som är kopplade till spelet.

Det finns totalt fyra växande jackpottar att hoppas på: Mini, Minor, Major och Mega. Mini startar på 10 USD och betalar ut ofta, så den brukar inte hinna växa sig särskilt stor. Minor startar på 100 USD och betalar ut lite mer sällan, och Major startar på mer rejäla 10 000 USD och betalar ut ännu mer sällan, så här brukar man vinna ganska rejält när man väl vinner. Allra störst utbetalning är det dock den fantastiska poolade Mega som står för. Den startar på en miljon dollar och betalar ut sällan – så när den väl betalar ut är det inga småsummor det rör sig om.